Futbol sala

Velasco no arribarà sol

Futbol sala. El Barça té lligats per al curs vinent Pito (Movistar) i Carlos Ortiz (París)

El Barça 2021/22 de Jesús Velasco ja està del tot perfilat en espera que el club confirmi oficialment les noves incorporacions. Des de Madrid fa uns mesos ja es va anunciar que la gran figura de l’Inter Movistar, el pivot brasiler Jean Pierre Guisel Costa, conegut com a Pito (1991), no havia acceptat l’oferta de renovació de l’equip perquè havia arribat a un acord amb el club blaugrana. Va ser l’última operació que va deixar lligada l’anterior mànager de la secció, Txus Lahoz, ja que aquest era un dels jugadors més desitjats del mercat internacional i la parella ideal per a Ferrão en aquesta posició. Substituirà Ximbinha.

L’altre reforç vindrà, com Jesús Velasco, de l’ACCS de París. Es tracta de l’internacional espanyol Carlos Ortiz (37 anys), home clau en l’Inter Movistar tricampió d’Europa (2009, 2017 i 2018) a les ordres del mateix Velasco. A París ha rendit a bon nivell i l’entrenador el considera un jugador determinant per fer entendre les seves idees en l’equip català. Jordi Torras, el nou mànager de la secció, ha donat al vistiplau dels dos fitxatges. La tercera incorporació hauria de ser la d’un jugador que ja és al club, el capità Sergio Lozano, lesionat gairebé tota la temporada. Ortiz i Lozano supliran les baixes d’Aicardo (Jaén) i Daniel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)