Futbol sala

Dídac Plana renova amb el Barça fins el 2024

Després d’una temporada espectacular, amb actuacions decisives a la final de champions al Palau Blaugrana i la final de lliga contra el Llevant, Dídac Plana ha renovat per tres temporades amb el Barça de futbol sala, fins el 30 de juny de 2024. De fet el porter d’Arenys de Mar, de 31 anys, tenia la renovació pactada des de fa mesos i només faltava la signatura. Dídac és culer de bressol i així ho va expressar amb el seu sentit petó a l’escut després d’aturar el penal decisiu en la tanda davant el Llevant que donava el títol de lliga a l’Barça.

Després d’una etapa de deu anys cedit, va tornar a al club l’estiu de 2018 per ocupar la vacant de Paco Sedano, i en només tres temporades ja s’ha consolidat com un dels millors porters de la lliga i del món. Ha guanyat 9 títols amb el Barça: 2 lligues, 1 Champions, 2 copes d’Espanya, 2 copes de Rei, 1 supercopa d’Espanya i 1 Copa Catalunya. També és internacional amb la selecció espanyola i ha estat escollit en el cinc ideal de la Champions 2020/21. A l’marge de la seva agilitat sota els pals, Dídac ha destacat pel seu domini de el joc amb els peus i ha destacat en la faceta de porter-jugador durant tot el curs, marcant set gols en el campionat de lliga i, sobretot, donant una alternativa de joc a l’equip que ha desconcertat als rivals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)