Rem

Arriba el tifó ‘Nepartak’

Rem. El temut canvi de temps a la zona de Tòquio obliga a ajornar tota la jornada de rem però no el camp de regates de vela

El temut tifó Nepartak, que fa dies que amenaça algunes de les proves dels Jocs –sobretot el rem i la vela– va arribar finalment ahir a la zona de Tòquio i l’organització va haver de prendre algunes mesures dràstiques, que van afectar alguns dels esportistes catalans que tenien competició. L’ampostina Aina Cid (CN Amposta) i la cantàbrica Virginia Díaz, bronze en l’europeu i or en l’última copa del món, partien entre les favorites per plantar-se a la final, però ja a primera hora les van avisar que caldria esperar una dia més perquè entressin en acció.

En el mateix escenari es van trobar Manel Balastegui (CN Banyoles) i Caetano Horta, que es van quedar sense semifinal de doble escull després d’arribar-hi a través de la repesca.

La vela, endavant

Menys algunes proves de surf, la competició de vela es va poder completar. Així, la regatista de Sant Cugat del Vallès Cristina Pujol va acabar en els llocs 24 i 26 ahir i acumula 97 punts. La classificació general l’encapçala la danesa Anne-Marie Rindom, amb 22, seguida de la sueca Josefin Olsson (34) i de la neerlandesa Marit Bouwmeester (35). Pujol (CN Port d’Aro) havia guanyat la primera mànega diumenge, quan tancava la jornada vuitena. En la segona era divuitena, i ara la lluita per les medalles queda més lluny.

Si el temps ho permet entraran avui en acció Jordi Xammar, Sílvia Mas i Florian Trittel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)