Atletisme

Redondo acaba 29a en martell, lluny de les seves millors marques

Després de dos llançaments nuls, la gavanenca ha fet un últim intent vàlid de 62,42 m en la qualificació

La gavanenca Laura Redondo (FC Barcelona) no ha pogut rubricar la millor temporada de la seva carrera esportiva amb un bon concurs de martell en els Jocs de Tòquio i amb un discret intent de 62,42 m s’ha quedat molt lluny dels seus registres i encara més de guanyar-se l’accés a la final. La llançadora blaugrana ha fet nul en les seves dues primeres temptatives i en el tercer ha arribat als 62,42 m, el seu pitjor concurs dels disset d’aquesta temporada. Amb aquesta marca ha ocupat el 29è lloc de les 31 participants.

Redondo havia trencat aquest curs la barrera dels 70 metres i havia establert una nova plusmarca estatal amb 70,66 m. En tot cas, per accedir a la final hauria d’haver superat en més d’un metre la seva marca personal (71,68 m). Per a la catalana de 33 anys, amb experiència en el mundial de Pequín 2015 i els europeus d’Helsinki 2012 i Amsterdam 2016, aquest era el seu debut olímpic. El millor registre de la qualificació ha estat per a la polonesa Anita Wlodarczyk, la vigent campiona olímpica i recordista mundial, amb 76,99 m.

Títol de pes per a Lijiao Gong

En l’única final de la sessió matinal, la xinesa Lijiao Gong ha guanyat el títol de pes amb un millor intent de 20,58 m. L’han acompanyat en el podi la nord-americana Raven Saunders (19,79 m) i la neozelandesa Valerie Adams (19,62 m).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)