Esports de muntanya

Dotze podis catalans en el mundial per a joves

Els dotze esportistes de la FEEC han participat en el campionat del món júnior que s’ha disputat als Abruços italians, a l’Aquila, sumen una dotzena de podis entre la prova vertical de divendres (3,8 km i 1.000 m de desnivell positiu) i la en línia aquest diumenge (23 i 2.369).

Iu Net (Trail Xics Montseny) suma dos ors, amb Jan Castillo (CE Moianès) segon en les dues proves darrere el corredor de Sant Esteve de Palautordera. Gabriela Lasalle (CE Mindundis Team), cadet aquesta temporada, té dues plates en la categoria youth. En aquesta mateixa, Martina Gonfaus (AE Mountain Runners del Berguedà) aconseguia el bronze en línia darrere la corredora d’Esplugues de Llobregat.

Albert Pérez (CE Cerdanya Skimo Team) torna al Pla de Santa Maria amb dos ors en youth B, la categoria en que corrien els juvenils. Laia Gonfaus (AE Mountain Runners del Berguedà) guanyava el bronze en línia després de ser quarta en la vertical.

En la categoria sub-23 Anna Guirado (Trail Xics Montseny) s’emporta dues plates a les Franqueses del Vallès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)