Piragüisme

Craviotto es classifica directament per les semifinals del K1 200

El lleidatà ha acabat segon de la seva sèrie i s’estalvia els quarts

Saúl Craviotto s’ha classificat directament per les semifinals del K1 200 m al finalitzar en la segona posició de la seva sèrie. El lleidatà ha fet un temps de 35.002 i només ha estat superat pel suec Petter Menning que ha fet un temps de 34.698, nou rècord olímpic. El final de la prova ha estat molt ajustat i Saúl Craviotto ha superat per una dècima i mitja al rus Eugeni Lukantsov (35.157), que al ser tercer haurà de passar pels quarts de final. El lleidatà ha sortit fort i ha provocat una sortida nul·la, i en la segona sortida s’ha retingut una mica.

El madrileny Carlos Arevalo també ha passat a la semifinal directament al ser segon en la segona sèrie amb 34.452. El primer, l’hongarès Kolos Csizmadia, ha guanyat amb un nou rècord olímpic de 34.442, superant el que s’havia batut en l’eliminatòria anterior. Saúl Craviotto i Carlos Arevalo disputaran la segona semifinal de demà a la matinada (2.37 h). Buscaran una de les quatre primeres posicions per classificar-se per la final A, que també es farà demà (4:42 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)