Natació

Tió i Ozhogina acaben desenes la final de duet de rutina lliure

La catalana Iris Tió i l’andalusa Alisa Ozhogina han finalitzat desenes la final de duet de rutina lliure, la primera prova de la natació artística, en la qual han executat una coreografia de la cançó flamenca La malagueña. Han afegit 88,667 punts i tanquen la seva participació amb 175,5948. En la final s’arrossega el resultat de la rutina tècnica del dia anterior en la qual Espanya va ser onzena. Tió té només 18 anys i Ozhogina n’ha fet 20. El duet, per tant, és una aposta de futur que ha completat una bona actuació en el seu debut en els Jocs.

Les russes Svetlana Kolesnitxenko i Svetlana Romaxina (ROC), campiones del món, han complert els pronòstics i s’han endut l’or (195,9079) amb un exercici impecable. És l’onzè or en duet seguit de les russes i el sisè or de Romaxina, que té el rècord en la disciplina. El podi l’han completat la Xina (194,4499 i Ucraïna (189,4620). En la final hi han pres part els dotze millors duets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)