Patinatge

La selecció espanyola guanya el bronze en el mundial d’hoquei en línia

Ha derrotat per 2-6 Itàlia en el partit pel tercer i quart lloc amb bona actuació del porter David Ros, del Rubí Cent Patins

La selecció espanyola ha guanyat la medalla de bronze en el mundial que s’ha disputat a la localitat italiana de Roccaraso. Ha sigut la primera vegada que l’equip estatal ha pujat al podi en un campionat del món. En el partit definitiu pel tercer i quart lloc el combinat estatal ha derrotat per 2-6 Itàlia, amb una bona actuació del porter del Rubí Cent Patins David Ros. La primera meitat ha sigut anivellada i s’ha arribat al descans amb un empat (1-1). En la segona meitat el combinat estatal ha estat més efectiu de cara a gol i s’ha avançat fins l’1-4, per completar el triomf en els darrers segons i amb els italians jugant sense porter. Els golejadors de l’equip estatal han sigut Tomàs (2), Requena, Gutiérrez, Caballín i Bernabeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)