Natació

La travessia al Port de Barcelona reunirà els tres medallistes d’aigües obertes dels Jocs de Tòquio

L’alemany Florian Wellbrock, l’hongarès Kristof Rasovszky i l’italià Gregorio Paltrinieri, a més de la plata olímpica la neerlandesa Sharon Van Rouwendaal, seran dissabte en la clàssica prova de la capital catalana

L’alemany Florian Wellbrock, l’hongarès Kristof Rasovszky i l’italià Gregorio Paltrinieri, el podi complet dels 10 km en aigües obertes dels Jocs de Tòquio, competiran dissabte en la 93a edició de la Travessia al Port de Barcelona. La clàssica prova de la capital catalana, que organitza el CN Atlètic Barceloneta i es disputa al Moll de Bosch i Alsina amb una gran visibilitat, manté el caràcter popular de sempre, però ha potenciat també el seu vessant internacional i d’alta competició des que es va incloure en el circuit de la copa d’Europa d’aigües obertes. En la competició també hi figura la subcampiona olímpica, la neerlandesa Sharon Van Rouwendaal.

Més enllà dels medallistes olímpics, tampoc no hi faltaran els principals especialistes espanyols i catalans. Així destaca la presència de Guilem Pujol (CN Mataró), Pol Gil (CN Barcelona), Raúl Santiago (CN Sant Andreu), Paula Ruíz (Inacua Màlaga), Laura Rodríguez (CN Barcelona), Lara M. Hernández (CN Sabadell) o Ester Xuan (CN Granollers), entre d’altres. En la prova internacional hi haurà una setantena de participants provinents d’onze seleccions. Aquesta cursa (12.40 h) serà el colofó a una matinal intensa al port de Barcelona i que en total aplegarà uns 500 nedadors de les diferents categories.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)