Patinatge

A buscar títols en el mundial

Patinatge artístic. Sis patinadors i sis grups de xou catalans inicien avui el campionat del món a Asunción, al Paraguai. La majoria aspiren a lluitar per les medalles i a pujar al podi

El patinatge català estarà molt ben representant en el mundial de patinatge artístic que es disputa a partir d’avui fins al dissabte 9 d’octubre a Asunción, al Paraguai. Sis patinadors, tres noies i tres nois, i sis grups de xou buscaran pujar al podi, i guanyar algun títol en les diferents categories i modalitats.

Els primers d’entrar en competició seran els grups de xou petits aquest dissabte. El CPA l’Aldea, l’actual campió europeu i mundial, lluitarà per revalidar el títol, i el CPA Tona, i el CP Matadepera per pujar al podi. El diumenge 3 serà el torn de Clàudia Aguado (CPA Ripollet), que farà el disc curt de la categoria júnior i el dia 5, el programa llarg. Llorenç Álvarez (CPA Ripollet) competeix en dansa i el dilluns 4 farà l’estil i el dimecres 6, la dansa lliure.

La categoria sènior, tant masculina com femenina, entrarà en competició el dimecres 6 amb el programa curt i el dia 8 es disputarà el programa lliure. En la categoria femenina Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrac), tercera en l’últim mundial i quarta en l’europeu, vol tornar a estar en el podi, el mateix que Andrea Silva (CP l’Aldea), tercera en l’europeu. Pau Garcia (AS Cunit) va dominar el campionat d’Europa i buscarà el títol mundial. Pere Marsinyach (CPA Cardona), segon en el darrer mundial, també vol estar en el podi. La competició es tancarà el dissabte 9 amb l’AS Cunit disputant en els quartets i el CPA Tona i el CPA Olot, segon en el l’últim mundial i que buscarà un nou títol pel seu extens palmarès, en els grups de xou grans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)