Tennis taula

El somni europeu s’ha acabat

Tennis de taula. L’Asisa Borges Vall no es classifica per als quarts de final de la lliga de campions en perdre per 1-3 contra l’Sporting de Portugal en l’últim partit de la segona fase

La participació de l’Asisa Borges Vall en la lliga de campions, la màxima competició de clubs, es va acabar en la segona fase de grups, i el somni de passar als quarts de final es va acabar. La trajectòria de l’equip de les Garrigues en aquesta competició ha estat molt bona en la seva primera aparició. Va superar la primera fase amb un ple de victòries i com a primer de grup, i en la segona, que ha jugat a Düsseldorf, a Alemanya, ha lluitat i ha tingut possibilitats d’estar entre els vuit millors equips d’Europa fins al darrer partit.

La derrota per 1-3 contra l’Sporting de Portugal el va eliminar, ja que tots dos van empatar a victòries i derrotes (1-2), però el Borges va estar a darrere. El Borussia de Düsseldorf, l’actual campió, va acabar amb tres triomfs, i només passaven els dos primers als quarts.

El partit contra l’Sporting va començar malament per al Borges, i el vilanoví Marc Duran va ser derrotat per 0-3 (6-11, 6-11 i 8-11) per Diogo Carvalho. En el següent enfrontament, el suec Viktor Brodd va anivellar el marcador general en derrotar per 3-1 (11-4, 7-11, 11-8 i 11-7) Bode Abiodun, i va sumar l’únic punt del conjunt de les Garrigues. L’Igualadí Joan Masip va lluitar cada joc en el tercer enfrontament, però va cedir per 0-3 (12-14, 10-12 i 7-11), amb parcials molt ajustats, contra Diogo Silva. Viktor Brodd es va entregar a fons i va forçar el cinquè joc de desempat, però va cedir per 2-3 (9-11, 11-5, 10-12, 11-6 i 3-6) contra Diogo Carvalho i es va consumar la derrota. En els altres dos partit del grup, el Borges va perdre per 0-3 contra el Borussia Düsseldorf i va guanyar per 3-1 el Felbermayr Wels austríac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)