Futbol sala

El Barça de Jesús Velasco dona un cop sobre la taula a Múrcia (2-4)

Adolfo, autor dels dos primers gols, i Dídac, esplèndid sota els pals, han estat clau en la victòria blaugrana

El Barça referma el lideratge a la lliga després d’exhibir el seu potencial aquesta tarda a la pista d’un dels seus principals rivals per al títol, El Pozo, que s’ha estavellat en atac contra Dídac i no ha sabut frenar les maniobres d’Adolfo, Pito, Ferrão i Lozano, els més diferencials en el joc ofensiu. El partit ha començar amb un golàs per l’escaire d’Adolfo. Això ha obligat els locals a jugar sempre a remolc. Els blaugrana haurien pogut anar al descans amb més gols a la butxaca però Juanjo ha fet una desena d’aturades de gran mèrit. En la sortida del descans els locals han fet un pas endavant i en els minuts de més pressió Rafa Santos ha fet l’igualada (1-1). Amb tot, el Barça no s’ha refet i un cop més Adolfo ha rematat una extraordinària acció individual de Pito (1-2). Ferrão i Lozano han sentenciat a la contra ja que els locals, tot i jugar amb el porter jugador, no han trobat el camí del gol fins l’últim minut amb una canonada de Gadeia.