Handbol

Duel a dues bandes

Handbol. Els primers emparellaments de quarts quedaran decidits avui en partits decisius a Granollers i Torrevella

El mundial femení d’handbol s’acosta a la fase decisiva i més atractiva, els duels de quarts de final, encara amb la incògnita de quins seran els emparellaments. En el grup 3, a Granollers, Alemanya i Dinamarca es jugaran el primer lloc a la mateixa hora (20.30 h) que ho faran Espanya i el Brasil en el grup 4 a Torrevella. Els quatre equips estan invictes, tot i que l’empat beneficia les daneses i el combinat espanyol, amb les catalanes Kaba Gassama i Eli Cesáreo. El primer d’un grup jugarà contra el segon de l’altre i viceversa dimecres a Granollers.

Alemanya, que no es va classificar per als Jocs de Tòquio, va ser vuitena en el mundial del Japó. Les daneses sembla que arriben en més bona forma, ja que en l’europeu del 2020 van ser quartes. El Brasil, per la seva banda, no ha tornat a un podi d’una gran competició internacional des de l’històric títol mundial del 2013.

Per l’altra banda del quadre, les favorites per al títol, França i Noruega, continuen invictes després de superar a Granollers el combinat de Sèrbia (19-22) i d’empatar contra Suècia (30-30) a Castelló. Els emparellaments de quarts en els seus grups es decidiran en la jornada de demà, l’última d’aquesta fase.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)