Atletisme

La modalitat de cadira de rodes, novetat en la Cursa Sant Silvestre de Girona

La setzena edició de la Cursa Sant Silvestre de Girona es disputa aquest 31 de desembre, després del parèntesi de l’any passat per la pandèmia de la COVID-19. I ho fa amb la modalitat amb cadira de rodes en el recorregut de 5 quilòmetres, amb l’objectiu de convertir-se en una cursa inclusiva i oberta a tots els públics. El regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Gironai, Àdam Bertran, i la presidenta del Club d’Atletisme Girona, Marti Valverde, han estat els protagonistes de la presentació. “Les sortides i les distàncies de la Mini Sant Silvestre són tres amb l’objectiu que sigui una cursa oberta a tots els nens i nenes” diu el regidor, que assenyala “la finalitat de fomentar la participació i l’activitat física i l’esport”. Les curses infantils no seran competitives i no hi haurà classificacions: tots els participants rebran el mateix obsequi i una medalla commemorativa. Aquestes curses infantils són una hora abans que la de 5 quilòmetres i tenen tres distàncies: 110 m a l’interior de l’aparcament de Fontajau, 600 m i 1.200 m segons les edats dels participants.

Les inscripcions ja s’han obert i el període es tanca el dia un minut abans de la mitja nit, si no és que abans no s’han exhaurit les 2.000 places d’adults o les 300 infantils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)