Vela

El vent arriba a temps

Vela. Ricard Castellví (CN Cambrils) remunta en la Christmas i és l’únic català amb aspiracions de victòria en la jornada final d’avui

La Christmas Race va poder viure finalment una jornada completa amb el vent acompanyant totes les tripulacions. El jove regatista del Cambrils Ricard Castellví es va situar líder de la classe olímpica ILCA7 superant el mallorquí Pep Cazador (CN Arenal), que havia liderat la prova des del primer dia. Castellví manté dos punts d’avantatge respecte del seu rival quan només falta una jornada perquè s’acabi la regata.

També hi va haver canvis en la classe 470 mixta, una altra de les proves olímpiques. El tricampió mundial d’Optimist, Marco Gradoni, al costat d’Alessandra Dubini, arribaran a la jornada final amb deu punts d’avantatge respecte a Maria Bover i Pablo García. La flota es va llançar al mar a les nou del matí i una hora més tard ja estaven competint amb un vent de més de 10 nusos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)