Un partit sense història difícil d’oblidar

Handbol. El Sarrià, amb un jugador i un porter de recanvi a la banqueta, perd al Quijote Arena amb un 6-0 després del descans

Ciudad Real 30 Sarrià 24

ALARCOS CIUDAD REAL:Palacios (2), Díaz (8), Mendoza (1), Serrano (1), Manrique, Plaza (4), Barricart (5), Ramos (3), Pardo, Cordies (4), Mora, Herrera, López-Tola (2), Ruiz i Torres del Val.UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Moreno, Pararols, Pep Arnau (3), Pórtulas (8), Toro, Jaureguiberry (4), Lucea (3), Font i Gutiérrez (6).PARCIALS:0-2, 2-4, 6-5, 9-7, 14-11, 17-14; 20-14, 25-16, 27-19, 28-20, 29-23 i 30-24.ÀRBITRES:Antonio Javier García del Salto i José Antonio Huertas Herrador. 2 minuts a Serrano, Plaza i Ramos i a Jaureguiberry.

La segona visita del Sarrià al Quijote Arena passa a formar part de la història del club a Plata, per la convocatòria de Josep Espar, de deu comptant Martí Arnau, inèdit encara aquest curs per lesió. I per la imatge d’Antonio Moreno, el porter titular, jugant d’extrem en la segona meitat pels problemes musculars dels joves, Pep Arnau i Joel Pararols. El Ciudad Real, nou líder, ja havia encarrilat el triomf amb el 6-0 a l’inici després del descans (23-14).

Mauro Jaureguiberry, que tornava a la capital manxega –hi va jugar fins al curs passat en un altre club, a la 1a estatal– també va acabar amb evidents dificultats per moure’s per la fatiga muscular. L’argentí va fer els seus quatre gols a l’inici (13-11), en què els visitants van imposar el seu plantejament (0-2 i 2-4). Barricart de penal superats els 13 minuts donava el primer avantatge local i Pórtulas, de rosca, empatava a 7 però Josep Espar havia d’aturar el partit en el 19:44 i amb inferioritat castellana (9-7). El 17-14 local de 7 metres amb el cronòmetre a zero era l’inici del fi. El posterior 6-0 el trencava Gutiérrez (23-15) i Pep Arnau es quedava estès al parquet en fer el 24-16. També Pararols, en el minut 12, obligant Moreno a fer d’extrem amb Toro a la porteria i Lucea marcant el 26-18. Espar demanava el segon temps amb 28-20 (19:11) per tornar als sis i el porter i acabar amb el cap ben alt amb el 30-24 d’Òscar Lucea.