La reacció es queda curta

Handbol. La UE Sarrià perdia de sis gols en el descans i va disposar d’un atac per empatar en els últims 15 segons a la pista de l’Esplugues

Finestr. Esplugues 23 UE Sarrià 22

FINESTRELLES ESPLUGUES:Guzman, Casero, Cisneros (3), Torres (3), Eguino (1), Garcia, Calvo (4), Martín (1), Gumà (3), Fortuño (2), Santos, Pi, Pérez, Grau (4), Palet (2) i Romero.UE SARRIÀ:Toro, Pararols (1), Portulas (2), Vicente, Masmiquel (2), Lozano (8), Cabrera, Jaureguiberry (5), Arnau, Ballester, Lucea (1), Font, Mariscal, Gutiérrez (3) i Biosca.PARCIALS CADA CINC MINUTS:2-0, 3-1, 4-3, 7-4, 9-6, 13-7 (descans), 15-9, 16-12, 18-14, 20-15, 22-19, 23-22.ÀRBITRES:R. Sánchez i J. Millán. Han exclòs Palet (2), Garcia, Lozano, Jaureguiberry i Gutiérrez.

La UE Sarrià va caure derrotada per un mínim 23-22 en la seva visita a la pista d’un rival molt directe, el Finestrelles Esplugues, que és el cuer del grup de la divisió d’honor plata. Els sarrianencs van disposar d’un atac en els darrers 15 segons per empatar, però no ho van aconseguir i van encaixar una dolorosa derrota. L’Esplugues va sumar la seva segona victòria consecutiva i va empatar a quatre punts amb el Sarrià en la classificació.

Els sarrianencs, amb moltes baixes per lesions i la covid-19, no van fer una bona primera meitat, no van poder superar la defensa de l’Esplugues i es va arribar al descans amb un 13-7. En la segona meitat Lozano va començar a anotar –va fer vuit gols– i Toro va realitzar bones aturades. A poc a poc el Sarrià es va apropar en el marcador, però es va quedar a un sol gol de puntuar.