Patinatge

Josep Gómez i Benjamí Pons, candidats oficials a la presidència de la Federació Catalana de Patinatge

La campanya electoral comença avui i les eleccions es faran el dissabte 29 a les quatre delegacions territorials de la FCP

Les candidatures encapçalades per Josep Gómez i Benjamí Pons a la presidència i la junta directiva de la Federació Catalana de Patinatge ja són oficials. La junta electoral les va proclamar ahir, un cop va finalitzar el termini per presentar recursos, sense que n’hi hagués cap. La campanya electoral s’inicia avui mateix i les votacions es faran el dissabte 29 de gener (de 9.30 h a 13.30 h), a les quatre delegacions territorials de la FCP.

La junta electoral va desestimar dues sol·licituds presentades per Josep Gómez en les que reclamava les dades de contacte dels electors i sol·licitava la designació d’interventors.

La candidatura encapçalada per Josep Gómez, compta també amb Maria Dolors Ferrer, Jordi Creus, Pep Busquets, Miquel Viñas, Josep Maria Santos, Pere Torras, Fernando Pérez, Pam Queraltó, Teresa Bernadas, Joan Bonvehí, Quim Paüls, Carles Compte i Pere Jolís. Mentre que l’encapçalada per Benjamí Pons està formada per Eduard Casals, Montse Mata, Benedicte Piquer, Bienve Pardell, Josep Antoni Serrano, Lola Domene, Cristina Clota, Òscar Saldaña, Ivan Tibau, Cati Fontané, Alfred Verdaguer, Maria Majó, Goretti Isern, Toni Ribó i Judith Martínez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)