Tennis

Djokovic diu que està disposat a sacrificar tornejos abans que vacunar-se

També ha rebutjat que se l’associï amb el moviment antivacunes i afirma que no està en contra de la vacunació

Novak Djokovic ha afirmat que està disposat a sacrificar grans tornejos abans que ser obligat a vacunar-se contra la Covid-19, però també ha rebutjat que se l’associï amb el moviment antivacunes. El serbi ha explicat en una entrevista a la cadena britànica BBC, que dona suport al dret d’una persona a triar i que sempre ha estat defensor del benestar i de la nutrició. Al ser preguntat si està disposat a no jugar tornejos com Wimbledon o Roland Garros, si no està vacunat el número u mundial ha respost: “Sí, aquest el preu que estic disposat a pagar”.

El jugador serbi va ser deportat d’Austràlia per no estar vacunar i no va poder jugar el primer grand slam de la temporada. Novak Djokovic ha volgut deixar clar que: “No he estat mai en contra de la vacunació”, i ha explicat que havia rebut vacunes de nen, però ha dit que sempre ha recolzat “la llibertat del que et poses al cos”. El número u mundial confia en que puguin canviar els requeriments sobre vacunació per a certs tornejos i ha expressat el seu desig de poder jugar molts anys més. Tot i això, s’ha mostrat disposat a sacrificar les estadístiques i la possibilitat de ser el millor tennista de tots els temps per defensar el seu dret a no vacunar-se.

Novak Djokovic s’ha mostrat obert a la possibilitat de vacunar-se en el futur. “Tots intentem trobar de manera col·lectiva, la millor solució possible per posar fi a la covid” ha comentat i ha afegit: “No he estat mai en contra de la vacunació. Ho entenc de manera global, tothom està intentant fer un gran esforç per bregar amb aquest virus i veure, esperem, aviat la seva fi”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)