Hoquei sobre herba

Roc Oliva, que estava retirat, torna a jugar amb l’Atlètic Terrassa

Ho fa per ajudar l’equip que ha patit dues lesions de llarga durada. Va plegar després dels Jocs de Tòquio

Roc Oliva ha deixat la seva retirada de la competició aparcada i tornarà a jugar amb l’Atlètic Terrassa. Ho fa per ajudar al club de la seva vida, que ha partit les lesions de llarga durada de Marc Vizcaíno i Johannes Mooij, i que complicaven la lluita per aconseguir els objectius d’una temporada on es jugarà l’EHL i es lluitarà per la lliga, després de la segona plaça que es va aconseguir en la primera volta.

Roc Oliva es va retirar la temporada passada després de disputar els seus quarts Jocs Olímpics, a Tòquio. També va ser olímpic a Pequín 2008 –va ser plata–, Londres 2012, Rio 2016. Es va formar a l’Atlètic Terrassa, va pujar al primer equip la temporada 2005/2006. Repartides en dues etapes el jugador ha militat en el primer equip durant deu temporades i va ajudar a guanyar set lligues i dues copes i dos subcampionats d’Europa. El seu darrer equips abans de la seva retirada va ser el RC Polo, del 2018 al 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)