Waterpolo

El Barceloneta té un duel crucial contra el Ferencváros

Waterpolo. Els mariners visiten un rival directe en la lluita per accedir a la final a vuit de la lliga de campions

El Zodiac Atlètic Barceloneta visita la piscina del Ferencváros Telekom Budapest, un rival molt directe en la lluita per estar en la final a vuit de la lliga de campions. Una victòria faria que els mariners superessin els hongaresos en la classificació i ocupessin una de les tres posicions de final a vuit, ja que el Novi Belgrad està classificat com a organitzador.

El Barceloneta va guanyar a la piscina del Radnicki serbi, mentre que el Ferencváros va encaixar la seva primera derrota en la darrera jornada en la visita a la piscina del Jadran Split croat i no voldrà tornar a ensopegar. Els hongaresos només han cedit un empat davant la seva afició.

L’atacant del Zodiac Atlètic Barceloneta Marc Larumbe va explicar respecte al partit: “És crucial per a tots dos equips. Depenem de nosaltres i qui aconsegueixi el triomf tindrà més possibilitats de disputar la final a vuit. Hem de mostrar la nostra millor versió per aspirar al triomf.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)