Waterpolo

El Zodiac Atlètic Barceloneta alliçona el Ferencváros (7-17) en la Champions

El Zodiac Atlètic Barceloneta ha guanyat avui a la piscina del Ferencváros Telekom Budapest per 7-17 (3-7, 2-5, 1-3 i 1-2) completant una gran exhibició, tant en defensa, com en atac, amb 4/4 en superioritats i un alt percentatge de gol en els llançaments. L’equip català fa un pas endavant en les seves aspiracions de jugar la final a vuit de la Champions i se situa en una de les tres places que hi donen accés, ja que el Novi Belgrad ja hi està classificat en qualitat d’organitzador. El màxims golejadors dels mariners han estat Álvaro Granados (5), Alberto Munárriz (3) i Marc Larumbe (3).

Tots dos equips havien empatat en un duel aferrissat a Barcelona en la primera volta –12-12 amb un gol hongarès a dos segons del final que va esguerrar el triomf– , però avui el partit ha estat una altra història de bon començament. L’equip del tècnic croat Elvis Fatovic ha marcat el ritme que més li ha convingut de bon començament, amb un parcial de 3-7 en el primer quart que ha encarrilat el partit i a la mitja part tenia el partit mig resolt. Sense Denes Varga, un dels seus jugadors principals –3 gols en la primera volta–, el Ferencváros ha anat sempre remolc i mai no ha donat la impressió de tenir esma per intimidar l’equip català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)