Waterpolo

Gran exhibició del Barceloneta

Waterpolo. L’equip mariner apallissa el Ferencváros amb un triomf basat en la solidesa defensiva i l’eficiència ofensiva i s’enfila a una de les tres places de final a vuit

Ferencváros 7 Barceloneta 17

FERENCVÁROS TELEKOM BUDAPEST:Vogel (Szakonyi), Merkulov (1), Vamos (2), Ubovic, Vigvari, Molnar, Jansik (2) -equip inicial-, Vince Varga, Nyiri (1), Fekete (1), Nemet i Damonte.ZODIAC ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo, Famera (2), Granados (5, 1 p.), Munárriz (3), De Toro (1), Larumbe (3), Perrone (1) -equip inicial-, Pavillard, Fernández, Asensio, Biel (1) i Alejandro Bustos (1).PARCIALS:3-7, 2-5, 1-3 i 1-2.

Radnicki - Jadran Split

El Zodiac Atlètic Barceloneta va guanyar ahir a la piscina del Ferencváros Telekom Budapest, un dels seus rivals directes, amb una gran autoritat per 7-17, completant una gran exhibició, tant en defensa, com en atac, amb 4/4 en superioritats i un alt percentatge en els llançaments. L’equip català fa un pas endavant en les seves aspiracions de jugar la final a vuit de la Champions i se situa en una de les tres places que hi donen accés, ja que el Novi Belgrad ja hi està classificat en qualitat d’organitzador. Tots dos equips havien empatat en un duel aferrissat a Barcelona en la primera volta –12-12, amb un gol hongarès a dos segons del final que va esguerrar el triomf–, però el partit d’ahir va ser una altra història diametralment oposada. L’equip del tècnic croat Elvis Fatovic va marcar el ritme que més li va convenir de bon començament, amb un parcial de 3-7 en el primer quart i un 0-3 a l’inici del segon que va deixar els hongaresos estabornits, amb el porter López Pinedo pletòric també sota els pals fent avorrir els locals. Sense Denes Varga, un dels seus jugadors principals –3 gols en la primera volta–, el Ferencváros va anar sempre a remolc, no va estar fi en defensa i mai no va fer la impressió de tenir esma per intimidar l’equip català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)