Ciclisme

La Clàssica de Banyoles torna a ser la cursa de BTT més important de l’estat

És la 21a edició de la prova, amb 1.000 ciclistes de 40 països, i es disputa aquest cap de setmana

La Continental Super Cup Massi de Banyoles torna a obrir aquest 2022 el calendari d’XCO al país, i ho fa amb la màxima puntuació de la UCI darrere les copes del món. És la única cursa HC de l’estat i es fa en dos dies, al Parc de la Draga i amb les curses femenines dissabte (15.30 h) i les masculines diumenge (12.30 h). En total hi ha 1.000 ciclistes de 40 països.

Jofre Cullell (Primaflor Mondraker XSauce) corre la Clàssica per primer cop des del seu debut als Jocs de Tòquio, l’estiu passat quan va ser quinzè. És la primera temporada del campió d’Europa júnior a la categoria elit, que la temporada passada va córrer en les copes del món per poder ser convocat per a la cita olímpica. Cullell va disputar el cap de setmana passat la seva primera cursa del 2022, a Xelva, amb un dinovè lloc.