El CN Sabadell segella l’accés a la final a quatre de l’Eurolliga amb un altre triomf contra l’Ethnikos (8-6)

L’equip vallesà, que ja havia vençut a l’anada (8-13), ha tingut l’eliminatòria controlada en tot moment

L’Astralpool CN Sabadell ha tornat a superar l’Ethnikos Pireu (8-6) i després de dues temporades d’absència tornarà a competir en la final a quatre de l’Eurolliga. Com a l’anada (8-13), el conjunt vallesà ha evidenciat disposar de més recursos que l’equip grec i ha tingut en tot moment la situació sota control (3-1, 1-1, 3-3 i 1-1). Judith Forca i Maggie Steffens, amb tres gols cadascuna, han estat les màximes anotadores locals.

Tot i el clar avantatge en l’eliminatòria, el conjunt vallesà no ha especulat amb el resultat i ha anat a pel partit des de l’inici. La defensa d’anticipació i la major efectivitat en les superioritats han segellat un primer parcial de 3-1. Maggie Steffens i Judith Forca, per partida doble, han estat les primeres golejadores locals. La jugadora sabadellenca ha sorprès Ashleigh Johnson amb un llançament paràbòlic teledirigit a l’escaire i posteriorment en una ràpida transició. En el segon quart, l’Ethnikos ha elevat el llistó defensiu i la internacional nord-americana encara s’ha fet més gran sota els pals. En tot cas, el parcial ha estat d’empat a un i al descans el CN Sabadell mantenia els dos gols de renda (4-2). Brigitta Games, des de la boia, ha estat l’autora de l’única diana de l’equip de David Palma.

Després de la represa, han aparegut les canoneres del conjunt hel·lè, Ioulia Anna Kontoni (2) i Ioli-Angeliki Benekou, però el CN Sabadell ha replicat d’immediat de la mà de dos dels seus grans arguments ofensius, Steffens i Forca, a més d’Irene González. Amb l’eliminatòria resolta, l’últim quart també ha acabat amb taules. Steffens, el metrònom de l’equip, ha elevat l’avantatge fins al tres gols, però Eleni Elliniadi, en superioritat, ha segellat el definitiu 8-6.

L’Uratlotxa-Pàdua, el 3 de març a Pàdua

El partit entre el Dynamo Uralotxka rus i el Plebiscito Pàdua, que estava ajornat, es jugarà finalment el 3 de març a Belgrad. En l’anada, el conjunt rus havien vençut a domicili per 8-11.