Futbol sala

El Barça, amb baixes i jugadors del filial, guanya a la pista del Burela, el cuer (2-4)

El Barça ha guanyat a la pista del Burela, el cuer, per 2 -4 amb un equip amb forces jugadors del filial –Dirul, Albert Ortas, Víctor Pérez i Jorge Carrasco–, per les baixes que tenia en el primer equip, i que han disposat de molts minuts de joc i han fet una bona actuació.

Els primers minuts han sigut intensos i el Barça ja ha disposat de la primera bona ocasió amb un xut al pal de Dyego. El conjunt gallec ha disposat de les seves ocasions con un bon contraatac o dos bons xuts que han posat a prova Freixas. El conjunt blaugrana tenia baixes i el tècnic ha donat minuts als jugadors del filial convocats. El 0-1 l’ha marcat el jove Povill en el minut 15 i un minut després Coelho ha fet el segon. El Burela ha continuat creant perill en atac i ha marcat l’1-2 amb que s’ha arribat al descans.

En la segona meitat els blaugrana han intentat sentenciar el partit, i han tingut algunes ocasions. El jove del filial Ortas s’ha estrenat com a golejador en el primer equip i ha marcat l’1-3 en el minut 26. El Burela ha continuat lluitant i ha tingut algunes ocasions. En els últims minuts han atacat de cinc sense porter i Adolfo ha marcat l’1-4 a dos del final. En els darrers segons els gallecs han fet el 2-4 definitiu.