Waterpolo

Atenes serà la seu de la final a quatre de l’Eurolliga que jugarà l’Astralpool Sabadell

Es disputarà l’1 i 2 d’abril

Atenes serà la seu de la final a quatre de l’Eurolliga femenina que disputarà l’Astralpool Sabadell l’1 i el 2 d’abril. El conjunt vallesà també aspirava a ser l’organitzador de la competició i s’ha quedat sense poder ser-ho. L’Olympiacòs serà l’amfitrió i repetirà, ja que ho va ser l’any 2015, quan va guanyar el seu primer títol precisament contra les sabadellenques.

El conjunt català ha organitzat quatre vegades la fase final de la màxima competició europea (2011, 2014, 2016 i 2019), i en aquesta ocasió es trobarà l’ambient grec en contra si vol guanyar la seva sisena per aconseguir la seva sisena Eurolliga. El Sabadell i l’Olympiacòs són els favorits per jugar la final i lluitar pel títol.

El divendres 1 d’abril, es disputaran les semifinals. L’Astralpool Sabadell jugarà contra el Plebiscito Padova italià i l’Olympiacòs grec s’enfrontarà ia l’UVSE Budapest d’Hongria. Els guanyadors jugaran la final l’endemà.

La segona competició europea femenina, l’Eurocup LEN, també es jugarà a Atenes, amb una final entre el Dunaujvaros (Hongria) i l’Ethnikos (Grècia).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)