Pàdel

El RC Polo, finalista masculí i femení del campionat d’Espanya

El Reial Club de Polo de Barcelona, contra el Perú Càceres, en la competició masculina, i davant del Tennis Chamartín de Madrid, en la femenina, disputaran demà la final del 38è campionat d’Espanya de pàdel per equips de 1a categoria que es disputa a les pistes del Reial Club de Polo. Tot i les difícils condicions a les pista del club barceloní, amb vent i molta humitat, el Polo masculí, cap de sèrie número u del torneig i vigent campió, lluitarà pel seu segon títol consecutiu després de superar a la semifinal al RCT Barcelona per 3-2 Els polistes han presentat una alineació amb Fernando Belasteguín i Álex Ruiz; Agustín Tapia i Javier Rico; Raúl Sánchez Agüero i José Rico; Rubén Rivera i Javi Ruiz i Marc Quílez i Toni Bueno.

El Perú Cáceres Vellness, cap de sèrie número dos, ha batut el Reial Club Marítim Melilla també per 4-1. L’equip extremeny ha presentat Agustín Gómez Silingo i Francisco Manuel Gil; Ramiro Moyano i Juan Cruz Belluati; Martín Sánchez Piñeiro i José Antonio García Diestro; Javier Valdés i Aris Patiniotis i Julio Melón i Víctor Zapata. Al play-off’ de descens, el Cercle Sabadellés 1856 de Barcelona s’enfrontarà aquest diumenge al Riu Gran Sipadel de Sevilla.

Les condicions meteorològiques a Barcelona han obligat a traslladar les trobades de semifinals femenines a una instal·lació coberta, el Padelarium de Gavà (Barcelona), a 20 minuts del RC Polo. L’equip barceloní lluitarà pel seu tercer triomf consecutiu després de batre el Club Padel Riba-Roja de Túria (3-1) per 4-1.

Les actuals campiones, entrenades per Eva Gayoso, han format amb Gemma Triay i Alejandra Salazar; Lucía Sainz i Ariana Sánchez; Patty Llaguno i Marta Ortega; Elisabeth Amatriaín i Xenia Clasca i Núria Rovira i Cristina Gomis. El Club Tennis Chamartín, cap de sèrie número dos, per la seva banda, s’ha imposat al Plasticband de Granollers (4) pel mateix resultat (4-1).

Les noies que capitaneja Iciar Montes, que repeteixen la final dels dos anys anteriors davant del Polo, han format amb Alix Collombon i Lorena Rufo; Julieta Bidahorria i Marta Talaván; Isabel Domínguez i Sara Pujals; Cata Tenorio i Ana Laura Grandes i Patricia García i Iciar Montes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)