Rugbi

França tomba Anglaterra i guanya el Grand Slam al Sis Nacions (25-13)

La talentosa nova fornada de la selecció francesa comença a mostrar la seva força un any abans del mundial. Aquesta nit ha celebrat el seu primer Grand Slam al Sis Nacions des del 2010 amb una victòria inapel·lable contra Anglaterra a Saint-Denis (25-13). El triomf dels francesos ha fet inútil la victòria d’Irlanda contra Escòcia (26-25) ja que el final el 15 del Gall s’ho ha endut tot.

Melvyn Jaminet (USAP), format a l’escola del club català, ha tornat a ser titular en la posició de 15, jugant a un altíssim nivell tot i que ha errat en un parell de cops de càstig. Antoine Dupont, el mig de melé del Tolosa, ha estat un malson per als anglesos i ha acabat sentenciant el partit amb a tercera marca dels locals.

Els altres herois del dia han estat els italians, que han aconseguit una victòria realment històrica contra Gal·les (21-22) en l’última acció del partit gràcies a una memorable jugada del fullback Capuozzo. Itàlia no guanyava cap partit al Sis Nacions des del 2015 i portava 36 derrotes seguides. De fet, ja es començava a parlar de la seva substitució per Sud-àfrica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)