Més esport

Adrià Díaz i Olivia Smart, sisens en el programa de rítmica del mundial de Montpeller

El català i l’anglesa superen el seu rècord personal (79,40 punts) i demà tenen l’oportunitat de tancar una temporada de somni en la rutina lliure

La parella de dansa formada pel català Adrià Díaz i l’anglesa Olivia Smart ha ocupat el sisè lloc en el programa de rítmica dels mundials de patinatge sobre gel de Montpeller després de signar un rècord personal, amb 79,40 punts. Aquest registre supera els 78,53 de la copa d’Àustria i encara més els 77,70 que van acreditar en els Jocs de Pequín amb la seva interpretació de Proud Mary. Quarts en l’europeu i vuitens en els Jocs de Pequín, la parella catalanoanglesa no només han perllongat el seu estat de forma sinó que han patinat amb més seguretat i soltesa, sense res a perdre. Els campions olímpics, els francesos Gabriella Papadakis i Guillaume Cizeron, que aspiren al seu cinquè títol mundial, lideren la classificació amb 92,73 punts, també amb la seva millor marca.

Díaz i Smart tancaran demà la seva actuació amb el programa lliure, amb la banda sonora de La Màscara del Zorro, amb l’objectiu de mantenir-se a prop de les places del podi en la classificació final i completar una temporada per emmarcar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)