Rugbi

La Santboiana obté un triomf de prestigi al camp d’El Salvador, el líder (12-17)

La Unió Esportiva Santboiana va signar diumenge un triomf de prestigi al camp del SilverStorm El Salvador (12-17), el líder de la divisió d’honor, que estava invicte a casa, i trenca una ratxa de deu anys sense guanyar en partit de lliga al Pepe Rojo de Valladolid, concretament des del curs 2011/12. El degà, a més, se situa amb 48 punts a només un del conjunt del conjunt de Valladolid, líder amb 49 punts. L’equip català aferma la seva gran temporada. La pròxima jornada, el diumenge 10 d’abril, penúltima de la lliga regular, la UE Santboiana s’enfrontarà a l’Alcobendas –3r amb 48 punts–a casa (12 h) i El Salvador jugarà al camp de La Vila. L’Ordizia, quart amb 43, visitarà el REcoletas Burgos.

L’altre equip català en la divisió d’honor, el Barça, es va retrobar amb el triomf i va derrotar la Vila a la Teixonera per 26-19. L’equip blaugrana és sisè amb 35 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)