Atletisme

Anna Comet guanya l’etapa més llarga de la marató des Sables i consolida el primer lloc

Gerard Morales acaba setè en la categoria masculina i puja al setè lloc de la general

La catalana Anna Comet ha guanyat l’etapa més llarga de la Marató des Sables i ha reforçat el seu lideratge en la cursa. La gironina resident a Vic s’ha imposat a les seves rivals per quarta jornada de manera consecutiva. Ha fet un temps de 9h43:19 en els 85 km del dia, i ha arribat a meta per davant, una vegada més, de la francesa Sylvaine Cussot (10h10:53) i la marroquina Aziza El Amrany (10h23:20). Anna Comet és la líder femenina indiscutible de la marató, amb un temps total de 20h08:45 i se situa en la desena posició del rànquing general. Sylvaine Cussot es troba en la catorzena plaça de la general a una hora de la catalana. Aquest avantatge converteix Anna Comet en virtual guanyadora de la marató des Sables.

En la categoria masculina el català Gerard Morales ha arribat setè de l’etapa (8h59:09) i ha pujat a la setena plaça de la general. El triomf ha sigut per al marroquí Rachid El Morabity.

La darrera etapa de competició serà demà en que disputaran pel desert la distància d’una marató, 42,2 km, des del Jebel El Mraier fins a Merdani, la zona d’entrada a les mítiques dunes de Merzouga, on el dissabte 2 es disputarà l’etapa solidària ja fora de competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)