Futbol sala

El Barça venç el Cartagena (3-1) i jugarà les semifinals de copa contra l’Inter

El Barça ha sabut arromangar-se per complir els pronòstics i ha derrotat el Jimbee Cartagena per 3-1 en el segon partit dels quarts de final de la copa. L’equip de Jesús Velasco ha resolt un partit travat amb els gols de Bernat Povill, Jesús Lozano i Coelho en la segona part i s’enfrontarà dissabte a l’Inter (17 h). El conjunt madrileny, el vigent campió –va vèncer per 6-1 el Barça en la final–, ha superat el Palma per 5-4 en un partit que dominava per 5-1 a la mitja part i se li ha complicat al final. Els gols de l’Inter els han fet el català Pol Pacheco (2), Cecilio (2) i Saldise. Els golejadors de l’equip balear han estat Nunes (2), Gordillo i Cainan, que va posar emoció marcant el 5-4 a dos minuts del final.

Les defenses i també els porters, tots dos internacionals –Dídac (Barça) i Chemi (Cartagena)–, han guanyat la partida en una primera part sense gols. La pressió alta dels murcians ha dificultat d’entrada la construcció blaugrana. A poc a poc, l’equip de Jesús Velasco ha agafat confiances i ha avisat en trets exteriors de Lozano, Dyego i Povill. El Cartagena també ha tingut un parell d’oportunitats exteriors que Dídac ha resolt amb mestria.

El Barça ha augmentat la velocitat en el segon temps perquè el conjunt del tècnic brasiler Duda, estava massa còmode a pesar d’afrontar el partit amb moltes baixes sensibles i el panorama ha canviat. Els àrbitres li han perdonat l’expulsió a Matheus en una acció amb el brasiler Fernando Drasler, que fins fa poques setmanes disputava la lliga russa. En el minut 28’, el jugador d’Olesa de Montserrat Bernat Povill, viu, ha obert la llauna rematant dins de l’àrea una passada de Pito a la sortida d’un córner (1-0). Coelho, amb un toc subtil després d’un servei de Dyego, ha estavellat la pilota al pal en els millors moments blaugrana.

A 6 minuts del final, Dídac, espectacular, ha salvat els mobles amb el peu en un xut ras enverinat de Mellado. El partit ha girat definitivament del costat del Barça en un contraatac en el 35’. Pito ha marxat esperitat i ha fet la seva segona assistència. Lozano no ha perdonat (2-0). Marinovic ha avisat de nou amb un xut al pal. Res no estava decidit. El Cartagena ha apostat per l’atac de cinc a quatre minuts del final. El Barça s’ha defensat amb paciència i ha trenat una gran jugada coronada per Coelho (3-0 en el 39’), que ha sentenciat. Motta ha fet el gol de l’honor (3-1).