Handbol

El Barça reacciona a la segona part contra el Valladolid (39-22)

Després d’un primer temps a mig gas (19-16), el conjunt blaugrana ha passat la piconadora després de la represa

El Barça ha superat l’Atlético Valladolid (39-22) amb suficiència i ja comença a comptar les jornades que resten per cantar un altre títol de la lliga Asobal. Després d’una primera meitat jugada a mig gas (19-16), l’equip blaugrana ha tornat elevar el llisto defensiu al segon temps i ha posat la directa cap a la victòria. Per part del Barça, han destacat les 12 aturades de Gonzalo Pérez de Vargas, totes a la segona part, i els gols d’Ángel Fernández (8), Melvin Richardson (8, 5 de penal) i Domen Makuc (5) en el balanç ofensiu. En els prolegòmens del partit, la plantilla del primer equip i el cadet han ofert el trofeu de copa i la minicopa aconseguida a Antequera als aficionats.

Amb transicions ràpides i molta mobilitat i fluidesa a la primera línia, l’equip blaugrana ha trobat espais amb molta claredat en la defensa avançada del rival i no ha tardat a obrir forat en el resultat (10-4). El tècnic David Pisonero s’ha vist forçat a demanar temps mort. En atac, el Valladolid insistia en connectar amb el pivot i el Barça recuperava pilotes per sortir al contraatac (13-6). La contundència del resultat ha provocat que Carlos Ortega donés entrada als tres jugadors del filial, Pablo Urdangarín, Martí Soler i Artur Parera. Una sèrie d’errades consecutives en atac han donat vida al conjunt castellà, que ha retallat diferències amb un parcial de 0-4 (13-10) i que ha deixat el resultat més ajustat amb vista a la segona part (19-16).

Després de la represa, el Barça ha tornat a elevar el llistó defensiu i amb Gonzalo Pérez de Vargas sota els pals (12 aturades) ha acabat amb la resistència del rival. La bona direcció de Domen Makuc i els gols d’Ángel Fernández al contraatac han tornat a obrir l’escletxa al resultat (30-21). Amb el partit encarrilat, han tornat els joves sobre la pista. El Barça ja no ha fet més concessions i ha acabat amb una màxima diferència de 17 gols (39-22) amb la cinquena diana final de Pablo Urdangarín al contraatac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)