Atletisme

Haftu Teklu revalida la victòria en la mitja de Barcelona amb un nou rècord (59:06)

La prova ha tingut molt bon nivell amb cinc atletes per sota de l’hora, mentre que el triomf femení ha estat per a la debutant Margaret Kipkemboi amb un gran registre d’1h05:26

L’etíop Haftu Teklu ha confirmat els pronòstics i amb un disputat esprint amb Chala Regasa ha revalidat la victòria en la 31a edreams Mitja Marató de Barcelona després d’esmicolar per més de mig minut el seu rècord del circuit (59:06 per 59:39). El bon nivell de la cursa s’ha evidenciat en què els cinc primers han corregut per sota de l’anterior millor registre. Regasa ha acreditat 59:10, Elvis Cheboi ha completat el podi (59:15) i ha precedit Antenayehu Dagnachew (59:17) i Kindie Derseh (59:18). En la prova femenina, el triomf ha estat per a la kenyana Margaret Kipkemboi, que en la seva estrena en la distància ha establert una gran marca d’1h05:26, la tercera en l’historial de la cursa. Gete Alemayehu (1h06:37) ha estat segona i Asnakech Awoke (1h09:34) s’ha hagut de conformar amb el tercer lloc.

A pesar del fred (al voltant dels 7ºC), la prova ha aplegat 13.000 participants i els resultats han estat espectaculars, tot i que els organitzadors havien anunciat una edició de “transició”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)