El Zodiac Atlètic Barceloneta s’avança en la final de la lliga al derrotar per 11-7 el CN Barcelona

El segon partit es jugarà el proper dimecres

El Zodiac Atlètic Barceloneta ha fet el primer pas cap al títol de lliga al derrotar en el primer partit de la final el CN Barcelona per 11-7 (4-2, 2-2, 2-0 i 3-3). El segon partit es disputarà el proper dimecres. El Barcelona ha tingut la baixa del porter Lloret i el Barceloneta no ha pogut comptar amb Fernández.

El Barcelona ha inaugurat el marcador al transformar un penal, però ràpidament el Barceloneta ha empatat i s’ha avançat amb un 3-1. Els locals han aprofitat millor les ocasions de superioritat i ha arribat al final del primer quart amb un 4-2. En el segon període l’Atlètic Barceloneta s’ha avançat amb el 6-2, però el Barcelona ha lluitat en atac i amb dos gols en un minut ha anivellat el parcial i s’ha arribat al descans amb un 6-4.

En el tercer període l’Atlètic Barceloneta ha estat novament superior, no ha deixat marcar cap gol al Barcelona i ha ampliat el marcador fins el 8-4. En els darrers vuit minuts hi ha hagut intercanvi de gols i l’Atlètic Barceloneta ha mantingut la seva avantatge. Pel Barceloneta Munárriz ha marcat tres gols i Granados i Famera dos, i pel Barcelona Mallarach també n’ha fet dos.

El segon partit de la final es jugarà el proper dimecres dia 13 a la piscina de la Nova Escullera, mentre que si fos necessari el tercer es disputaria el divendres 15 novament a la piscina de Sant Sebastià.