Futbol sala

El Barça jugarà contra el Benfica en la semifinal de la lliga de campions

La final a quatre es disputarà del 29 d’abril a l’1 de maig

El Barça ha quedat emparellat amb el Benfica en el sorteig que s’ha fet avui de la final a quatre de la lliga de campions. Els blaugrana i els portuguesos s’enfrontaran en la segona semifinal que es disputarà el 29 d’abril (20 h) en l’Arena Riga de la capital de Letònia. La primera semifinal la jugaran l’ACCS Asnières Villeneuve 92 i l’ Sporting Portugal, el vigent campió, (17 h). El partit pel tercer i el quart joc es disputarà l’1 de maig (14 h) i la gran final el mateix dia a les 17 h. El Barça va perdre la final en la darrera edició, i buscarà el seu quart títol després d’haver guanyat les edicions del 2012, 2014 i 2020.

L’entrenador del conjunt blaugrana Jesús velasco ha valorat el rival i ha manifestat: “És un gran rival, un equip que també està habituat a jugar a Europa. Segurament n’hauríem volgut un altre, però com que no es pot triar i ens ha tocat el Benfica, per ell que anem.” Jesús Velasco té clar quin és l’objectiu del seu equips en la champions i ha comentat: “Amb la plantilla que tenim, si tots els jugadors arriben en òptimes condicions som favorits. Però encara cal veure si aconseguim que això passi”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)