L’Atlètic Barceloneta goleja a pler el Dinamo Tbilissi (18-4)

El navarrès Alberto Munárriz, amb 7 gols, ha estat un dels protagonistes del triomf de l’equip mariner, que reforça el tercer lloc de grup de lliga de campions a només dues jornades del final

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha golejat a pler per 18-4 (3-2, 6-2, 5-0 i 3-0) el Dinamo Tbilissi, el cuer de grup, i reforça el seu tercer lloc de la lliga de campions quan només restaran dues jornades de la fase de grups. Els quatre primers de la lligueta es guanyaran el bitllet per a la final a vuit de Belgrad. Amb 23 punts, el conjunt mariner està empatat amb el segon classificat, el Novi Beograd, que ahir va vèncer el Jadran Split, per 14-7. El navarrès Alberto Munárriz, amb 7 gols, ha estat un dels protagonistes del duel disputat a la piscina de Sant Sebastià.

Munárriz, amb un llançament parabòlic i una ràpida transició, ha avançat l’equip mariner, però l’encert de Dusan Vasic en les superioritats ha deixat el parcial amb un ajustat 3-2 després que l’australià Luke Pavillard també hagi marcat en home de més. En el segon quart, el jugador navarrès continuava en estat de gràcia i amb quatre dianes més ha obert forat en el resultat. Marc Larumbe, de penal, Pavillard, amb un xut a l’escaire, i Òscar Asensio, aprofitant un rebot, s’han afegit a la festa i han deixat el partit pràcticament sentenciat amb un parcial de 6-2. El resultat al descans, doncs, era de 10-4.

Tot i la contundència del marcador, l’Atlètic Barceloneta ha mantingut la intensitat en el tercer quart. El jove Unai Aguirre ha pres el relleu a Dani López Pinedo sota els pals. La solidesa defensiva i les ràpides transicions han propiciat un parcial de 5-0 que ampliava la renda fins al 15-4. Tres dianes del jove esquerrà Albert Ponferrada, la setena de Munárriz i el primer del boia Miguel de Toro han estat els protagonistes dels gols mariners. El partit se li ha fet molt llarg al Dinamo Tbilissi i en el tram final encara ha encaixat un parcial en contra de 3-0. El conjunt georgià no ha pogut anotar cap gol en la segona meitat i l’Atlètic Barceloneta ha tancat la golejada amb les dianes finals d’Unai Biel, Álvaro Granados i Marc Larumbe.