Tràmit contra el Dinamo Tbilisi

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta, amb un Alberto Munárriz estel·lar (7 gols), passa el corró contra el cuer de la Champions i té l’accés a la final a vuit més a prop a dues jornades del final

Barceloneta 18 Tbilisi 4

ZODIAC ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo; Famera, Granados (1), Munárriz (7), De Toro (1),Larumbe (2), Ponferrada (3), Pavillard (2), Asensio (1), Perrone, Biel (1), Bustos i Aguirre.DINAMO TBILISI:Gvetadze; Tkeshelashvili, Dadvani, Chikovani, Bitadze (1), Jelaca, Adeishvili, Saric (1), Imnaishvili, Magrakvelidze, Vasic (2), Meskhi i Razmadze.PARCIALS:3-2, 6-2, 5-0 i 3-0).

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta va complir el tràmit contra el Dinamo Tbilisi, el cuer de grup, amb una golejada en tota regla i afrontarà les dues últimes jornades de la lligueta de la Champions en tercer lloc i tot a les seves mans per segellar l’accés a la final a vuit de Belgrad. L’equip georgià, que no ha sumat cap punt en dotze jornades, va oferir certa resistència en el primer quart (3-2), però a partir del segon i amb un Alberto Munárriz en estat de gràcia –acabaria el partit amb set gols– el conjunt mariner va posar la directa i va arribar al descans amb la victòria encarrilada (10-4). El partit se li va fer molt llarg al Dinamo, que amb Unai Aguirre sota els pals ja no va veure porteria i encara encaixaria un contundent parcial de 8-0. En la pròxima jornada (dimecres 20 d’abril), l’Atlètic Barceloneta rebrà el líder, el Brescia.