Pàdel

Ari Sánchez i Paula Josemaría perden la seva tercera final en l’Estrella Damm Alacant Open

Han estat derrotades per la Triay i Salazar (6-2, 3-6 i 6-4) després de salvar 10 boles de partit

Ari Sánchez i Paula Josemaría han perdut la final de l’Estrella Damm Alacant Open per 6-2, 3-6 i 6-4 contra la parella número 1 mundial formada per la menorquina Gemma Triay i la madrilenya Alejandra Salazar. La reusenca i l’extremenya, segona parella del rànquing mundial, han salvat fins a deu boles de partit en el tercer set, però han sigut derrotades i han perdut la tercera de les quatre finals que s’han disputat del circuit World Pàdel Tour contra les número 1.

El primer set l’han dominat completament les número 1 i amb dos trencaments sobre el servei de la reusenca s’han avançat en el marcador i s’han imposat per 6-2. En el segon set la catalana i l’extremenya s’han posat per davant amb un primer trencament (1-3), però la menorquina i la madrilenya han reaccionat i les dues parelles han fet break en cinc jocs seguits (3-5). Finalment Ari Sánchez i Paula Josemaría s’han adjudicat el set per 3-6 i han anivellat la final. En l’inici del tercer set Gemma Triay i Alejandra Salazar han bloquejat completament el joc de la reusenca i l’extremenya i s’han avançat amb un inexplicable 5-0. La reacció ha estat fulgurant i Ari Sánchez i Paula Josemaría han guanyat quatre jocs seguits (5-4) i pel camí han salvat fins a deu boles de partit. A la onzena la menorquina i la madrilenya han guanyat el set i la final del torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)