Futbol sala

El Barça perd per 3-2 a la pista del Movistar de penal i en l’últim minut

El Barça, el líder de la lliga, ha notat les baixes de Ferrão, Pito, Coelho i Matheus i ha perdut a la pista del Movistar, el segon classificat ara a 7 punts dels blaugrana, per 3-2 (2-1 a la mitja part) el partit de la 25a jornada de la lliga. Els blaugrana han encaixat el tercer gol de penal marcat pel català Pol Lozano quan només faltaven 23 segons. El duel s’ha avançat perquè en les dates previstes els blaugrana han de jugar a Riga la final a quatre de la UEFA Futsal Champions, que es jugarà del 29 d’abril a l’1 de maig. El Barça havia derrotat els de Torrejón d’Ardoz en els dos últims enfrontaments però, tot i que ha competit, ha fallat de cara a porteria.

El conjunt local ha penalitzat dues pèrdues blaugrana (2-0 amb gols d’Igor Carioca i Pol Pacheco) en el primer temps. El jove del filial Victor Pérez ha reduït diferències (2-1) al segon pal aprofitant un servei de Marcenio que lozano ha deixat passar expressament trencant la defensa rival. Povill ha empatat en el segon temps rematant a boca de canó un servei d’Ortiz. El barça ha tingut oportunitats per guanyar el partit, però quan faltaven 23 segons, Ortiz li ha fet un penal absolutament innecessari a Lozano, que no ha perdonat. En el darrer segon, Adolfo ha tingut l’empat al segon pal en un contraatac frenètic però ha llançat la pilota a fora.

El Barça rebrà diumenge el Pozo (22a jornada), que té la baixa fins a final de curs de Taynan da Silva que li va donar un cop de cap a un àrbitre en la fila de la copa contra els blaugrana i ha estat sancionat amb 15 partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)