Hoquei sobre herba

L’Egara goleja en l’inici de l’EHL Cup i es classifica per la semifinal

Derrota per un clar 1-8 el Post Austríac en els quarts de final

El Club Egara ha golejat en l’inici de la Euro Hockey Ranking Cup que es disputa a les seves instal·lacions i s’ha classificat per la semifinal. Els egarencs han guanyat de manera clara per 1-8 el Post SV austríac en un partit que han dominat des de l’inici i al descans guanyaven per 1-4.

L’Egara s’ha avançat amb un 0-2 en el tercer minut de joc, amb dues dianes de Marc Recasens i malgrat el gol de Peter Kaltenböck (1-2), Xavier Gispert i Lluís Mercadé han situat l’1-4 al descans. En la segona meitat l’avantatge s’ha anat incrementant i Martí Soler, Àlex Gil, novament Xavier Gispert i Ignasi Prat han situat l’1-8 en el marcador.

El rival del Club Egara en la semifinal serà el Rotterdam neerlandès que ha derrotat per 6-0 el Thee Rock Rovers irlandès. La semifinal es jugarà diumenge (12 h).