Futbol sala

L’Industrias fa un partidàs i s’emportà els tres punts de Valdepeñas (2-3)

L’Industrias continua en la línia ascendent que està exhibint en la segona volta i s’ha endut tres punts molt meritoris de la pista del Valdepeñas, cinquè classificat. El triomf consolida els de Santa Coloma en la zona de “play-off” després d’un partit en què ha portat sempre el ritme arran d’un gol matiner de David Álvarez (minut 4). L’empat abans del descans del brasiler Matheus no ha destarotat els plans de l’equip, que ha començat la segona part com la primera, amb un gol d’Álvarez.

La pressió de l’equip local no ha sorgit efecte i Sepe ha clavat el tercer. Ha tocat defensar contra el porter jugador i lequip ha respòs. Rato ha fet el 2-3 gairebé en l’últim sospir. Borja ha aturat l’últim intent, a la desesperada, de Matheus.

És la primera victòria de l’equip a en la pista de la Virgen de la Cabeza.