Hoquei sobre herba

L’Egara, brillant finalista

EHL Cup. Derrota el Rotterdam en els ‘shoot outs’ i juga avui a casa (16.15 h) la gran final contra el Mannheimer alemany

El Club Egara va guanyar les semifinals de la EHL Cup, la segona competició europea que es disputa a les seves instal·lacions, contra el Rotterdam en els shoot outs. El temps va acabar amb empat a dos gols i, en la tanda, l’equip egarenc es va imposar per 2-3. El seu rival en la final (a les 16.15 h) serà el Mannheimer HC alemany, que va vèncer el Waterloo Ducks belga en els shoot outs.

L’equip català, que en els quarts s’havia desfet de manera clara per 1-8 del Post SV austríac, manava a la mitja part per 0-1 amb gol de Marc Recasens en el primer minut. El conjunt neerlandès va reaccionar en el segon període (1-1), Xavi Aguilar va marcar el 2-1 i es va arribar amb taules al final del temps reglamentari. Els terrassencs van vorejar l’abisme quan els rivals van disposar d’un penal stroke en lúltim minut que es va estavellar a la creueta. El partit es va decidir en el cinquè i últim llançament de la tanda. Recasens va marcar i el porter Marc Sanromà va forçar l’error d’Olivier Hortensius.