Atletisme

Barcelona tindrà una cursa de 10 km solidària pels refugiats ucraïnesos

Es disputarà en el marc de la Zurich Marató de Barcelona, el 8 de maig

Barcelona afegirà “excepcionalment” una cursa més de 10 km en el seu programa atlètic. Serà el 8 de maig, es disputarà en el marc de la Zurich Marató de Barcelona i tindrà la seva vessant solidària perquè 2 dels 25 euros de la inscripció aniran destinats a la Creu Roja, que té cura dels refugiats ucraïnesos. “L’esport no podia quedar aliè i silenciat davant aquest drama. Aprofiten un dels esdeveniments que fem a Barcelona amb més repercussió i tirada per una causa solidària com és ajudar als refugiats ucraïnesos”, ha explicat David Escudé, el regidor d’Esports en l’acte de presentació de la prova, que s’ha portat a terme en el Village del Barcelona Open Banc Sabadell. En l’acte també hi ha intervingut el cònsol ucraïnès a Barcelona, Artem Vorobyov i una atleta popular, Ann Golubnichaya, que des de fa quatre setmanes es troba refugiada amb el seu fill a Cerdanyola i té el marit combatent al front. L’atleta ha agraït la iniciativa i ha demanat el suport en tots els àmbits per un país que és en “flames i que ha vist com s’estroncava el futur de milions de famílies”.

La cursa de 10 km es disputarà a partir de les 8.20 h, 20 minuts després de la marató i també tindrà com a punt de sortida i d’arribada l’avinguda Maria Cristina. “La prova tindrà dos blocs. En els primers 2 quilòmetres anirà pel Paral·lel, Tamarit i Sepúlveda, i els altres 8 km restants seran com els de la marató, pel carrer de Sants, la Travessera de les Corts i el carrer Tarragona. És un recorregut ràpid i atractiu”, ha explicat el director de la cursa Mauro Llorens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)