Atletisme

La Cursa El Corte Inglés tindrà 21.016 participants

Es disputa diumenge amb nou recorregut i amb Dmitrijs Serjogins, Alejandro Rodríguez Pritchard, Artur Bossy, Txell Soler, Douae Ouboukir i Cristina Silva entre els favorits

Després de dos anys de parèntesi per la pandèmia, la Cursa El Corte Inglés reapareix diumenge 24 d’abril en el calendari esportiu de Barcelona amb la 42a edició i 21.016 participants. Per tercera edició consecutiva, el nombre de dones superarà lleugerament el dels homes. Amb canvi de recorregut i Aura Fundació com a causa solidària, els principals favorits a la victòria seran el letó Dmitrijs Serjogins, Alejandro Rodríguez Pritchard, Artur Bossy i Mourad El Bannouri (vencedor el 2019 i el 2016), entre els homes, i Txell Soler, Douae Ouboukir i Cristina Silva, entre les dones. La prova començarà a les 9 del matí des de davant d’El Corte Inglés de Diagonal i s’acabarà a la plaça Catalunya amb un traçat de 10 km molt ràpid i atractiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)