Hoquei sobre herba

Hi haurà campió català

Hoquei herba. El Polo i l’Atlètic Terrassa lluitaran pel títol en la lliga masculina, i el Junior i el Polo són eliminats en les semifinals femenines

El Polo i l’Atlètic Terrassa lluitaran pel títol de lliga masculina en la final (15 h) de la final a quatre que s’està disputant a Madrid. Els barcelonins van passar a la final al superar en els shoot-outs el Club de Campo de Madrid per 3-3 en el temps reglamentari i 4-3. El Polo es va avançar i guanyava per 3-0 en el descans, però el tercer quart va ser nefast per a ells i van encaixar tres gols en onze minuts i el conjunt amfitrió va empatar (3-3). En els shoot-outs els barcelonins es van avançar i van aconseguir el triomf i la classificació. L’Atlètic Terrassa va passar a la final al derrotar per 3-2 en la semifinal l’Egara en un partit molt disputat. L’Egara es va avançar, però l’Atlètic va capgirar el partit abans del descans (2-1). En el tercer quart va ampliar l’avantatge i l’Egara va marcar en la jugada següent (3-2). En el darrer quart l’Egara va desaprofitar tres penals córner per empatar i va ser eliminat.

La final de la lliga femenina no tindrà equips catalans després de quedar eliminats en les semifinals el Junior i el Polo. El conjunt de Sant Cugat va perdre per 4-0 contra el Club de Campo, l’amfitrió, en un partit en què en el minut 8 tenia un 2-0 en contra. El Junior va tenir ocasions, entre les quals quatre penals córner, però les va desaprofitar. Les barcelonines van ser derrotades en els shoot-outs pel Complutense per 4-3, després d’acabar el partit amb un 2-2. El Polo es va avançar amb un 0-2 i el conjunt madrileny va empatar a tres minuts del final.