Waterpolo

El CN Terrassa anuncia el fitxatge d’Adrià Delgado (CN Barcelona)

La incorporació del golejador barceloní servirà per cobrir la marxa d’Alberto Barroso

El Club Natació Terrassa ha anunciat la contractació de l’internacional Adrià Delgado fins el 2024 després d’haver militat les dues últimes temporades al CN Barcelona. Adrià Delgado és fill del porter Manolo Delgado, que va ser olímpic en els Jocs de Moscou 1980, i que també va militar al Terrassa.

Delgado, que té la doble nacionalitat hispanobrasilera, va ser olímpic amb la selecció brasilera en els Jocs de Rio 2016 i també medallista de plata amb la selecció espanyola en el campionat d’Europa de Budapest el 2020.

De 32 anys, Adrià Delgado ha jugat al CN Atlètic Barceloneta, CN Barcelona, Fluminense i Abetos de São Paulo (Brasil), Steaua de Bucarest (Romania) i Vasas de Budapest (Hongria). Delgado ha explicat que la seva arribada al CN Terrassa es produeix després d’una temporada atípica” per a ell durant la que no s’ha sentit “totalment a gust” i com acabava contracte va decidir canviar d’aires i deixar el CN Barcelona.

El waterpolista barceloní considera que pot aportar “experiència, disciplina a l’aigua, lideratge i gols” i que pot contribuir a “crear un equip sòlid defensivament, un tret primordial en el waterpolo actual”.

Marxa d’Alberto Barroso

El tècnic Dídac Cobacho reconeix que amb la marxa del madrileny Alberto Barroso –deixa el club després de quatre temporades–, el Terrassa necessitava un waterpolista com Delgado. “Es mou per l’extrem i el lateral esquerre i pot exercir un rol de referent de cara als joves jugadors de l’equip”, comentat en declaracions als mitjans del club de Terrassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)