Futbol sala

El Barça guanya al Valdepeñas (6-4) en la tornada de la semifinal i jugarà la final de lliga

El Barça reacciona a temps i Ferrão marca tres gols

El Barça ha assegurat la seva presencia a la final de lliga després de derrotar a Vinya Albali Valdepeñas en un partit vibrant al Palau, que ha finalitzat amb un resultat de 6-4. I ara espera rival que sortirà de la semifinal entre Jaén i Palma per a lluitar pel títol, on el conjunt andalús arriba amb un avantatge de dos gols després de guanyar 2-0 el primer partit.

Els blaugrana han imposat la seva llei al Palau després d’un ’inici de partit molt travat amb moltes faltes i una segona part magnifica on el Barça ha sabut competir i reaccionar a una situació límit de l’expulsió dubtosa de Carlos Ortiz per doble targeta groga al minut vint-i-vuit de partit, després d’una acció dividida.

Ferrão ha tornat a demostrar un dia més perquè és el millor jugador del món, amb tres gols. A més de Ferrão, Pito, Sergio Lozano i Dyego han sigut els golejadors culers, mentre que Ivi, amb un doblet, Humberto i Bateria han fet els gols visitants.