Handbol

Èxit rotund en la recuperada Granollers Cup

Tot i l’àmplia participació internacional, els clubs catalans han acaparat els títols de l’esperada Granollers Cup, un dels tornejos de base de referència a Europa i que recuperava la normalitat després de la pandèmia. El KH-7 BM Granollers, el club amfitrió, es va apuntar les victòries en la categoria júnior i juvenil masculina. Els únics títols que van marxar fora de Catalunya van ser per al Sine Spor School danès, campió júnior femení, i l’equip de la Federació Valenciana de la categoria cadet femenina. Les altres victòries van ser per: la selecció catalana cadet femenina; l’Handbol Les Franqueses en infantils femenins i l’Handbol Sant Andreu en el masculí; l’Handbol Terrassa en juvenils femenins; i el Sant Esteve de Palautordera en alevins femenins, i l’Handbol Ribes en els masculins.

Dimecres la jugadora internacional noruega Kari Brattset i l’exjugador del Fraikin i també internacional amb Espanya Adrià Figueras van exercir de padrins del trofeu en el tradicional acte multitudinari a la Porxada. Alfred Serra ha qualificat “d’inoblidable” la seva primera experiència en el trofeu des del càrrec de president del BM Granollers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)